Wat kunnen wij voor u be-tekenen?

 

Product:

Wij laten u graag vooraf zien dat er veel mogelijk is op het gebied van ruimtelijkheid, (extra) functionaliteit, zichtlijnen en structuur. Na goed gezamenlijk overleg kunnen wij een ontwerpschets uitwerken tot een doordacht en betaalbaar plan.

Onze doelstelling daarbij is altijd: toekomstgericht ontwerpen. Dat houdt in: uitbreidbaar, flexibel en duurzaam. Daarbij richten wij ons op een onderhoudsarme uitvoering die u op de langere termijn veel onnodige kosten bespaart.

Prijs:

Onze prijsopgave is zeer concurrerend, doordat wij weinig overheadkosten hebben. Wij garanderen u dat wij ontwerpen binnen het budget en altijd nastreven dat er binnen het budget wordt gebouwd.

Planning:

Doordat de lijnen van ons bureau heel kort zijn, heeft u rechtstreeks contact met ons. Zo kunnen wij snel schakelen en op uw wensen inspelen. Daarbij hoort vanzelfsprekend het nakomen van afspraken en het op tijd leveren en bouwen binnen de planning.

Proces:

Een onderscheidende eigenschap van ons bureau is dat wij heel toegankelijk zijn, gericht zijn op goed luisteren, u soms verrassen met originele suggesties en daardoor uw vertrouwen winnen. Niet voor niets verzorgen wij, naar behoefte, de begeleiding van het totale bouwproces. Van de eerste schets tot en met de oplevering.

Organisatie:

Ons bureau is kleinschalig en allround. Als architect en bouwkundige met veel ervaring werken wij vooral praktisch, oplossingsgericht en efficiënt. Niet alleen bij grotere, complexe projecten, maar ook bij kleine verbouwingen.