Bureau

Van Beijsterveldt & Gommers architecten is kleinschalig, maar breed georiënteerd en met ruime ervaring in de bouw. Voor al uw bouwplannen van kleine verbouwingen en woningen tot projectmatige woningbouwplannen, utiliteitsprojecten en stedenbouwkundige plannen.

  • Kleinschalig:  sinds 1 april 2013 hebben wij als architect en bouwkundige onze krachten gebundeld in ons eigen bureau. Over korte lijnen gesproken. Als opdrachtgever of direct betrokkene in een bouwproject voert u rechtstreeks overleg met een van ons. Dat bespaart u kostbare tijd en veel kosten.
  • Breed georiënteerd: ‘allround’ is in de snel veranderende bouwwereld een onderscheidende kwaliteit. De afgelopen decennia hebben wij een brede expertise opgebouwd. Van woningbouw en verbouw tot utiliteitsbouw. Van stijlvolle detaillering tot projectbegeleiding. 
  • Ruime ervaring: wij hebben meer dan 30 jaar samengewerkt aan vele projecten bij diverse bureaus. Die ervaring benutten wij nu in ons eigen architectenbureau. Indien nodig doen wij een beroep op aanverwante experts om snel te kunnen inspelen op wensen van opdrachtgevers. 

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken met onze werkwijze?

Bel 0161 23 30 20

Kees van Beijsterveldt  - architect AvB

Adrie Gommers - bouwkundige

Kantoor: Nieuwstraat 87, 5126 CC Gilze

Liesbosdreef 15, 4841 JL Prinsenbeek.